de tuinen levensloopbestendige woning

Woningen

Het groenrijke Ursem wordt verrijkt met De Tuinen II. Dit project biedt 51 koopwoningen, variërend van rijwoningen en rug-aan-rug-woningen tot levensloopbestendige woningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Hier creëren we een gemeenschap waar verschillende doelgroepen harmonieus samenleven.

Met de uitwerking van de architectuur is er gekozen voor een eigentijdse vertaling dat past bij het dorp Ursem. De woningen zijn voornamelijk opgetrokken uit gevelmetselwerk met diverse subtiele detaillering wat de woningen een bijzonder en dorps karakter geeft. Of u nu een jong gezin bent, een stel, of een senior, De Tuinen II biedt de ideale woning die past bij uw levensfase.

De woningen zijn energieneutraal en uitgerust met PV-panelen die ervoor zorgen ervoor dat er op een milieuvriendelijke manier energie wordt opgewekt, zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Daarnaast maken we gebruik van efficiënte installaties en hoogwaardige isolatie om energieverlies te minimaliseren. Dit draagt niet alleen bij aan het milieu, maar zorgt ook voor een comfortabeler binnenklimaat en lagere energiekosten voor de bewoners.

Rijwoningen

De rijwoningen in blok 1 en 4 van De Tuinen II bieden elk vier energieneutrale woningen, van 117 tot 125 m², met een berging in de tuin of aan de woning. Via de woonkamer bereikt u de ruime tuin. De verdiepingen beschikken over ruime slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte. Deze woningen hebben een woonoppervlak en tuinoppervlak dat aan uw woonwensen voldoet, en bieden de perfecte combinatie van comfort en flexibiliteit.

de tuinen rijwoningen

Twee-onder-een-kapwoning (5.4 meter)

De twee-onder-een-kapwoningen in De Tuinen II bieden per blok elk twee ruime energieneutrale woningen per blok, met een woonoppervlak van circa 132 m² en een perceel van 261 t/m 296 m². De aangrenzende berging biedt volop opslagruimte.  Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de zolder biedt extra ruimte en is voorzien van een technische ruimte voor de wasmachine. Deze woningen combineren comfort en functionaliteit in een prachtig ontwerp.

Twee-onder-een-kapwoning (5.7 meter)

De energieneutrale twee-onder-een-kapwoningen in blokken 7 t/m 12 van De Tuinen II bieden elk twee ruime woningen per blok met een beukmaat van 5,7 meter, een woonoppervlak van 140 t/m 155 m² én een perceel van 316 t/m 329 m². Deze woningen hebben een royale woonkamer en keuken, aangevuld met een aangrenzende berging. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamer, de zolder biedt extra ruimte en is voorzien van een technische ruimte voor de wasmachine. Deze woningen bieden een perfecte combinatie van ruimte, comfort en functionaliteit.

de tuinen twee onder een kap 5700

Vrijstaande woning

De vrijstaande woning in De Tuinen II biedt ultiem comfort en ruimte, met een royaal perceel van 528 m² en woonoppervlak van 166 m². De aangrenzende berging zorgt voor extra opslagruimte. De eerste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers en de zolder biedt aan flexibele ruimte, inclusief een technische ruimte voor de wasmachine. Deze energieneutrale vrijstaande woning combineert luxe en functionaliteit in een prachtige omgeving, ideaal voor wie op zoek is naar extra ruimte en privacy.

Rug-aan-rug-woningen

De rug-aan-rug-woningen in De Tuinen II bieden een knusse en efficiënte woonoplossing met acht woningen in totaal. Elke woning beschikt over een woonoppervlak van 65 m², perceel van 85 t/m 118 m², eigen tuin en is energieneutraal. Een berging biedt praktische opbergruimte. Op de verdieping vindt u een ruime slaapkamer, een moderne badkamer en een technische ruimte met een wasmachineaansluiting. Deze woningen combineren compact wonen met comfort en zijn ideaal voor kleine gezinnen of starters.

de tuinen rug aan rug woningen

Levensloopbestendige woningen

In De Tuinen II heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een levensloopbestendige woningen, door een slaapkamer op de begane grond toe te voegen. De veertien energieneutrale woningen hebben een woonoppervlak van circa 113 m², perceel van 164 t/m 255 m² en een eigen berging en tuin. Hier geniet u van alle ruimte en comfort voor de toekomst.

de tuinen levensloopbestendige woning

Kopen met KoopStart

Voor veel mensen is een woning kopen in de huidige markt niet eenvoudig en financieel niet haalbaar. Daarom bieden wij bij De Tuinen II KoopStart aan. KoopStart is een initiatief van de Stichting OpMaat en met deze regeling koop je een woning onder de huidige marktwaarde. Hoe het werkt lees je hier.