Locatie

Welkom in Ursem, waar het nieuwbouwproject De Tuinen II uw toekomstige thuis kan worden. Dit charmante dorp in Noord-Holland biedt een perfecte balans tussen landelijke rust en moderne gemakken. In Ursem kunt u genieten van de rustieke charme van het platteland, terwijl u toch alle voorzieningen binnen handbereik hebt.

In Ursem vindt u alles wat u nodig heeft. De dorpsschool ligt op een steenworp afstand, en de nabijgelegen speeltuin biedt een veilige en leuke plek voor kinderen om te spelen en op te groeien. Voor de sportieve bewoners zijn er tal van mogelijkheden, zoals voetbal- en tennisverenigingen, een manege in de buurt en prachtige wandel- en fietspaden door het groene landschap. De recreatieplas in de buurt biedt volop mogelijkheden voor een ontspannen dagje aan het water.

De Tuinen II is ontworpen met het oog op kindvriendelijkheid en levensloopbestendigheid, waardoor het project ideaal is voor zowel jonge gezinnen als ouderen. De ruime opzet, met veel groen en waterpartijen, zorgt voor een ontspannen en gezonde leefomgeving.

Met uitstekende verbindingen naar steden als Alkmaar en Hoorn, bent u in een mum van tijd in het hart van de stad voor werk of plezier. Kies voor een leven in De Tuinen II en ervaar de unieke combinatie van rustiek, groen en kindvriendelijk wonen in het hart van Noord-Holland. Welkom thuis in Ursem!

de tuinen 2 ursem situatie

Nabij Heerhugowaard

Op slechts vijftien minuten rijden ligt Heerhugowaard, een stad die zich onderscheidt door haar moderne voorzieningen en levendige gemeenschapsleven. Heerhugowaard biedt tal van winkelmogelijkheden in het winkelcentrum Middenwaard, waar u alles vindt van bekende ketens tot lokale boetiekjes. Ontspan in de prachtige stadstuinen of geniet van een dagje uit met het gezin in recreatiegebied Geestmerambacht. Cultuurliefhebbers kunnen terecht in het Cool Kunst en Cultuur, waar regelmatig theater- en muziekvoorstellingen plaatsvinden. Heerhugowaard is ook een geweldige plek voor sportliefhebbers, met diverse sportfaciliteiten en verenigingen.

Prachtstad Alkmaar

Op slechts twintig minuten rijden ligt Alkmaar, een stad die bekend staat om zijn historische charme en levendige sfeer. Bezoek de beroemde kaasmarkt, wandel door de schilderachtige grachten en ontdek d gezellige cafés in het oude centrum. Het Stedelijk Museum Alkmaar biedt een kijkje in de rijke geschiedenis van de stad, terwijl het theater en de bioscoop zorgen voor cultureel vermaak. Alkmaar is ook een uitstekende plek voor een dagje winkelen, met een breed scala aan winkels en eetgelegenheden.